Gift Registry

Welkomstactie!

Bij het leggen van je geboortelijst bij Little Ollie krijg je tem 31/05 een cadeaubon twv 15% van het verkochte bedrag.

Leg je graag je geboortelijst online bij Little Ollie? Super!

Kom je graag persoonlijk langs in de winkel voor het leggen van je geboortelijst? Ook Super!

Je kan je afspraak zelf vastleggen via onze online tool (zie tab 'geboortelijsten' hierboven) of je kan ons altijd contacteren via info@littleollie.be.

Meer informatie omtrent het leggen van een lijst, zowel on- als offline kan je terugvinden onder de tab 'Informatie & checklist geboortelijst'.

 

INROMATIE ONLINE GEBOORTELIJST

Klik onderaan deze pagina op 'lijst aanmaken' en creëer zo je lijst. Volg de stappen en binnen enkele minuten kan je van start gaan!

Beheer je lijst helemaal zelf, wanneer je maar wilt. Je kan volledig vrij artikels toevoegen, vermeerderen of verwijderen. Onder elk artikel in onze webshop vind je de mogelijkheid om dit toe te voegen aan je geboortelijst. 

 

INFORMATIE VOOR SCHENKERS

Onderaan deze pagina kan je in de zoekfunctie via de naam van de ouders of het kindje de bijhorende lijst terugvinden. Je kiest het artikel/de artikels die je wenst aan te kopen en plaatst ze in je winkelmandje. Bij de checkout kan je ook een persoonlijke boodschap achterlaten voor de ouders. Deze wordt door ons dan meegegeven samen met je cadeautje(s). Je cadeautje wordt in de winkel klaargezet voor de ouders. 

doomoo_lifestyle_seat light grey_KEP5301-min.jpg

 

x